Raiffeisen Premium Banking

Investitii pe pietele financiare

Pentru a fi mereu la inaltimea asteptarilor, cel mai important este sa fiti sigur pe dumneavoastra. Iar acest lucru este valabil si in cazul investitiilor financiare. Tocmai de aceea, prin serviciul Premium Banking, va facilitam accesul la investitiile in instrumente variate.

Titluri de stat

Investitiile dumneavoastra sunt garantate in proportie de 100%, in mod expres si neconditionat, de catre statul care emite aceste titluri.

Titlurile de stat sunt instrumente lichide care permit tranzactionarea (cumpararea si vanzarea) pe piata secundara, la cotatiile de piata oferite in momentul realizarii operatiunii. Titlurile de stat pot fi achizitonate pe mai multe tipuri de maturitati, in functie de obiectivele si nevoile dumneavoastra financiare.

In plus, pentru titlurile emise de statul roman, aveti posibilitatea de a participa la licitatiile de emitere pe piata primara, cu titluri de stat organizate de catre Ministerul Finantelor.

Obligatiuni

Capitalul dumneavoastra este garantat de catre emitentul obligatiunii, indiferent daca este vorba de stat, guvern sau o corporatie. Raiffeisen Bank poate tranzactiona pentru dumneavoastra atat pe piata locala, cat si pe cea internationala, conform Politicii sale de executare a ordinelor.

Depozite negociate

Beneficiati de flexibilitate maxima, prin posibilitatea de a negocia, peste nivelul minim de negociere, cu personalul specializat al bancii rata dobanzii si a maturitatii.

Depozite structurate Diamond

Puteti obtine un randament superior celui pe care l-ati putea obtine in cazul in care ati plasa bani intr-un depozit standard. Suma minima pentru investitie este de 50.000 Euro (sau echivalentul acestei sume in alte monede in care banca oferteaza produsele). In functie de structura aleasa de client, suma de bani pusa la dispozitie de catre client este rambursabila in aceeasi valuta sau in valute diferite, si nu poate fi retrasa inainte de scadenta. Termenul de constituire este negociat intre parti, randamentul si nivelul de risc este ales de catre client.

Investitii pe pietele de capital din Romania si strainatate

Divizia de brokeraj/ banca de investitii a grupului Raiffeisen Romania este activa pe piata de capital inca din anul 1998. In acest timp, Investment Banking a fost una dintre cele mai active societati de brokeraj, fiind recunoscuta pentru calitatea serviciilor sale si capacitatea de a identifica si dezvolta solutii inovatoare specifice necesitatilor clientilor.
Servicii si produse oferite :

  • Tranzactionarea de valori mobiliare pe piata primara si secundara din Romania si pe pietele internationale
  • Servicii de decontare a tranzactiilor realizate, atat in moneda nationala, cat si in valuta
  • Schimb valutar pentru sumele investite in piata de capital
  • Cercetare si analiza financiara pentru sustinerea strategiei individuale de investitii
  • Informare continua a clientilor prin materiale realizate in cadrul societatii