Raiffeisen Premium Banking

Paseste intr-o lume a privilegiilor.

Descopera beneficiile rafinate ale cardurilor GOLD!

Ne dorim sa fim mereu la inaltimea asteptarilor tale. Iata de ce am creat pentru tine cardul de debit MasterCard Gold, care ofera un pachet de beneficii si avantaje, pe masura stilului tau de viata.

Cardurile au incorporata tehnologia contactless. Astfel, beneficiezi de produse bancare moderne, performante, prin care poti opera tranzactii rapide dintr-o singura miscare, in conditii de siguranta deplina.

Vizualizeaza aici informatii despre cardul MasterCard Gold Contactless Premium Banking.


Oferte Premium de discounturi la comercianti din Romania

Pentru ca esti utilizator al cardurilor Gold, esti inclus in programul Oferte Premium si beneficiezi astfel de reduceri substantiale pentru cumparaturile efectuate cu cardul de debit Gold la comerciantii parteneri premium din Romania, ce ofera servicii si produse de lux ale unor brand-uri prestigioase, dintr-o diversitate de domenii: bijuterii, mobilier si design interior, articole vestimentare de exceptie pentru toate varstele, centre de sport si sanatate etc.

Avantajele utilizarii cardurilor Gold de la Raiffeisen Bank

Flexibilitate: Utilizeaza cardul Gold de la Raiffeisen Bank, peste tot in tara si in strainatate, pentru retrageri de numerar, cumparaturi cu comision 0% direct la comercianti sau pentru platile pe care le faci pe internet.

Siguranta sporita: Cardul este inrolat automat in serviciul 3D Secure pentru a putea face cumparaturile pe internet in deplina siguranta. In plus, tehnologia CIP incorporata asigura securitate maxima cardului tau, la utilizarea la bancomate si comercianti.

Confort: Foloseste cardul Gold de la Raiffeisen Bank pentru autentificare in aplicatia de internet banking, Raiffeisen Online, si pentru autorizarea tranzactiilor efectuate prin Raiffeisen Online si Raiffeisen Smart Mobile.

Poti atasa pana la 4 carduri suplimentare. Daca soliciti carduri suplimentare pentru cardul de debit Gold, acestea iti sunt oferite gratuit si fara evaluare financiara.

Rapiditate: Folosind un card cu tehnologia contactless nu este nevoie sa-l inmanezi atunci cand faci plati catre comercianti! In plus, cardul tau Premium Banking va asigura acces la solutiile de internet si mobile banking, pentru a fi mereu in contact cu noi, oriunde te-ai afla.

Pachetul tau complet de asigurare de calatorie.

Ai asistenta de calatorie oriunde in intreaga lume, beneficiezi de asistenta medicala in strainatate si ai incluse in asigurare o serie de cheltuieli acoperite pe durata calatoriei in strainatate.

Serviciile de asistenta si asigurarile de calatorie sunt disponibile 24/7, in intreaga lume.

Pentru mai multe informatii despre Asigurarea de Calatorie in strainatate, te invitam sa contactatezi bancherul personal pentru a consulta conditiile de asigurare complete.

Sending...

Aplica acum, si te vom suna pentru a-ti oferi informatii complete.

 

 

Toate campurile sunt obligatorii

Te rugam sa introduci rezultatul operatiei din imagine:

cod securitate