Raiffeisen Premium Banking

Pachetul Premium Banking

Urmeaza-ti instinctul, bancherul si pasiunile.

Drumul catre succes se construieste cu responsabilitate si pasiune. Ne dorim sa fim partenerul tau de încredere si îti dedicam un bancher personal.

Ce inseamna Raiffeisen Premium Banking pentru dumneavoastra?

Pentru a-ti oferi in mod constant servicii la inaltimea asteptarilor, ne propunem sa intelegem intocmai aspiratiile, ideile si tot ceea ce este important pentru tine. De aceea, ne dorim sa fim in mod constant la inaltimea asteptarilor tale.

Raiffeisen Bank recunoaste valoarea clientilor cu venituri si disponibilitati importante. Astfel, daca ai venituri lunare medii de minimum 2.000 Euro sau cel putin 40.000 Euro in administrarea Raiffeisen Grup Romania, beneficiezi in mod gratuit de pachetul Premium Banking.

 • bancher personal
 • pachet tranzactional personalizat
 • oferta variata de produse si servicii
 • acces in spatiile dedicate Premium din agentii

Care sunt principalele beneficii ale pachetului Premium Banking?

 • Costuri zero pentru o gama extinsa de operatiuni si produse bancare
 • Card de debit MasterCard Gold contactless
 • Utilizare gratuita a serviciilor de Internet si Mobile Banking
 • Plati automate facturi prin direct debit nelimitate
 • Alerte SMS nelimitate gratuit pentru tranzactiile efectuate
 • Card de credit MasterCard Gold gratuit, cu asigurare de calatorie pentru intreaga familie
 • Asigurare de accident in valoare de 10.000 EUR gratuita

Vizualizeaza aici informatii despre pachetul Premium Banking.
Read more here about the Premium Banking benefits.

Afla mai multe!

Te invitam sa afli informatii complete despre beneficiile incluse in Pachetul Premium Banking si conditiile de accesare a acestora de la bancherul personal sau in oricare dintre agentiile Raiffeisen Bank.

Sending...

Aplica acum si te vom suna pentru a-ti oferi informatii complete.

 

In vederea gestionarii cererii initiate mai sus pentru contractarea unor produse si/sau servicii oferite Raiffeisen Bank SA si pentru a va putea contacta in acest sens, Raiffeisen Bank SA prelucreaza date cu caracter personal in temeiul incheierii si executarii contractului dintre Raiffeisen Bank SA si clientii sai (fara ca aceasta sa insemne o promisiune din partea Raiffeisen Bank SA de a contracta) si in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, precum si in conformitate cu cerintele legislatiei subsecvente in materie.

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre Raiffeisen Bank SA apartin urmatoarelor categorii de persoane vizate: clienti ai Raiffeisen Bank SA care sunt interesati de produsele si/sau serviciile oferite Raiffeisen Bank SA prin intermediul acestui site si care vor sa fie contactati in acest sens (denumiti impreuna in mod generic, in cele ce urmeaza, „Persoane vizate”).

In vederea indeplinirii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffeisen Bank SA prelucreaza datele cu caracter personal care ii sunt furnizate in mod direct de catre Persoana vizata prin intermediul fromularului de mai sus, precum si datele pe care le genereaza pe baza acestora, respectiv: cod intern de identificare client, in masura in care este necesar.

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffeisen Bank SA pastreaza datele cu caracter personal colectate de la Persoanele vizate atunci cand exista o necesitate de afaceri legitima pentru a proceda astfel (de exemplu, pentru a va furniza informatiile solicitate sau pentru a ne respecta obligatiile legale, fiscale sau contabile). Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Raiffeisen Bank SA sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal si sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

In prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibil ca Raiffeisen Bank SA sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal:

 • • catre urmatoarele categorii de destinatari: dumneavoastra, in masura in care va exercitati dreptul de acces de care beneficiati conform legislatiei aplicabile in materie, reprezentantii Raiffeisen Bank SA, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele sau impreuna cu Raiffeisen Bank SA, entitatile din Grupul Raiffeisen, partenerii contractuali ai Raiffeisen Bank SA si ai entitatilor din Grupul Raiffeisen, imputerniciti ai Raiffeisen Bank SA in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatile publice locale/centrale, in masura in care este necesar;
 • • in afara Romaniei, in state din cadrul UE/SEE: Austria, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Ungaria, cat si in afara UE/SEE, catre Statele Unite ale Americii.

Raiffeisen Bank SA respecta drepturile pe care legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal le confera Persoanei vizate, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul la portabilitatea datelor (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Drepturile mai sus mentionate pot fi exercitate prin adresarea unei cereri scrise, datate si semnate, la adresele oricareia dintre unitatile Raiffeisen Bank SA (pentru lista completa a unitatilor, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/retea/) sau prin transmiterea unui e-mail catre Banca in acest sens, la urmatoarea adresa de e-mail: centrala@raiffeisen.ro.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza pagina Politica privind protectia datelor cu caracter personal si confidentialitatea, disponibila la: https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate/.

De asemenea, aveti posibilitatea de a contacta si Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Raiffeisen Bank SA, la urmatoarea adresa de e-mail: dpo@raiffeisen.ro

 

Toate campurile sunt obligatorii

Te rugam sa introduci rezultatul operatiei din imagine:

cod securitate