Raiffeisen Premium Banking

Ghidul dumneavoastra pentru decizii mai bune.
Raiffeisen PlanPersonal, consultanta financiara personalizata.

Consultanta pentru investitii financiare

Raiffeisen Bank S.A. este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia ASF nr. A75/30.01.2014 completata de decizia ASF A239/27.03.2014 sa desfasoare servicii de consultanta pentru investitii financiare. Pentru a vizualiza lista persoanelor autorizate ASF accesati www.raiffeisen.ro

Ce inseamna Raiffeisen PlanPersonal pentru dumneavoastra?

Cu o viata financiara in continua evolutie, ideile, nevoile si dorintele dumneavoastra si ale familiei au nevoie de un plan bine stabilit.

Fie ca va ganditi la o casa mai mare, la studiile copiilor sau la o pensionare fara griji, Raiffeisen Premium Banking va pune la dispozitie Raiffeisen PlanPersonal.

Acesta este un serviciu financiar specializat, dezvoltat cu expertiza specialistilor Raiffeisen in domeniul financiar si de investitii.

Cum se desfasoara procesul de consultanta financiara personalizata, Raiffeisen PlanPersonal?

Cu acordul dumneavoastra si impreuna cu bancherul personal, situatia dumneavoastra financiara actuala este corelata cu planurile personale, aversiunea la risc, experienta si cunostintele dumneavoastra in domeniul investitiilor, pentru a sti unde va aflati acum si unde va doriti sa ajungeti. Toate aceste informatii sunt evaluate pe baza expertizei specialistilor Raiffeisen Grup Romania, pentru a dezvolta pentru dumneavoastra:

  • Un plan financiar concret, personalizat
  • Previziuni ale modificarii situatiei financiare in timp, potrivit obiectivelor dumneavoastra si celor mai recente prognoze ale pietelor din Romania si din strainatate
  • Recomandari financiare si de investitii pentru a va sustine în realizarea obiectivelor

Astfel, prin clarificarea perspectivelor si corelarea acestora cu solutiile dezvoltate, Raiffeisen PlanPersonal va ajuta sa faceti doar alegeri potrivite.


Care sunt avantajele Raiffeisen PlanPersonal?

  • Este un serviciu de consultanta financiara si de investitii*. Raiffeisen Bank este aliniata la normele MiFID (Markets in Financial Instruments Directive, Directiva UE ce are ca obiective principale protejarea investitorilor si o mai mare transparenta a pietei financiare la nivel european)
  • Pentru ca planul dumneavoastra financiar, Raiffeisen PlanPersonal, sa corespunda intotdeauna exigentelor si dorintelor dumneavoastra, va invitam sa discutati cu bancherul personal despre modificarile din viata dumneavoastra financiara

Aflati mai multe!
Descoperiti cum va puteti imbunatati viata financiara cu Raiffeisen PlanPersonal, de la bancherul dumneavoastra personal.

*Raiffeisen Bank S.A. este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizia ASF nr. A175/30.01.2014 completata de decizia ASF A239/27.03.2014.


Vizualizati prezentarea interactiva Raiffeisen PlanPersonal